'Winnaar Songfestival staat nu al vast'

baby lasagna dora 2024
Gisteravond vond de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival plaats, en alhoewel mensen stijl achterover sloegen van sommige optredens, waren ze ook érg enthousiast over andere inzendingen. Baby Lasagna dendert richting de eindzege namens Kroatië, zo lijkt iedere kijker en bookmaker overtuigd te zijn.

Gouden plak

De zaal ging helemaal uit z'n dak toen de tonen van Baby Lasagna's nummer door de zaal heen schalden. De titel van zijn nummer rolt iets minder makkelijk van de tong af: Rim Tim Tagi DIm. Maar het kostte de zanger weinig tijd om de hele zaal met zijn ruige rocknummer mee te doen schreeuwen terwijl hij in een soort piratenkostuum op het podium stond te raggen. Menigeen denkt dan ook dat Baby Lasagna de gouden plak in feite allang binnengesleept heeft, zó goed vond men hem.

Topfavoriet voor de winst: Kroatië! Baby Lasagna brengt een gelaagde inzending. Ik krijg spontaan zin in bechamelsaus! Marko zingt over het verlaten van zijn dorp. Het nummer gaat over de massale leegloop in het land van jongeren. Rim Tim Tagi Dim is winning. #songfestival

17
Reply

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Top 5

Onze eigen Joost Klein, die bij de bookmakers lange tijd in de top drie stond als Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival, is nu uit de top vijf gezakt.  Na de eerste twee generale repetities voor de eerste halve finale heeft de Ierse inzending Joost voorbijgestoken. Hierdoor staat hij nu op de zesde plaats, met slechts een kans van zes procent om te winnen.

Winnaar

Wel kreeg de zanger gisteren een goed nieuwtje: Spotify streams wijzen namelijk naar de Europapa- zanger als winnaar van het Songfestival. Blijkbaar is de hit van de Nederlander 'met afstand' de populairste inzending op het platform. Het nummer is inmiddels bijna 44,5 miljoen keer gestreamd op de streamingdienst. 

Bekijk het optreden van Baby Lasagna HIER