VAKANTIEBLUNDER: Iris (25) 'Ik kwam bij de verkeerde ping pong show terecht'

ping pong show1
Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Iris (25) die haar vakantie naar Thailand niet snel zal vergeten…Als je op vakantie gaat is het wel handig als je de verschillen tussen de Nederlandse cultuur en die van het vakantieland een beetje kent. Iedereen die weleens in Bangkok is geweest weet dat de cultuurshock vrij groot kan zijn. Overal kraampjes met eten, tuktuks die door de stad scheuren, kinderen die om 12 uur ’s nachts van alles aan toeristen verkopen en de raarste shows en feesten. Ook Iris (25) had hier een beetje moeite mee.... „Ik was in mijn uppie in Thailand beland. Alleen voelde ik mij niet, want ik had genoeg vrienden gemaakt. Op een avond was ik samen ik met drie jongens die ik eerder in Australië had ontmoet. Twee kwamen uit Duitsland en één uit Denemarken. Ze boden me aan om mee te gaan naar een show, ook wel een ‘ Ping Pong show’ genoemd. Ik had weleens langs een Pingpong toernooi op tv gezapt en daar zag ik vaak alleen maar Aziaten, dus ging ik ervan uit dat het de sport was. Maar al vrij snel kwam ik erachter dat het niet om de show ging die ik in gedachten had. Ik arriveerde namelijk op een duistere plek met in het midden een soort boksring. Ik had nog steeds het idee dat er een sportwedstrijd zou plaatsvinden... Op de eerste rij zaten vooral oude (vieze) Westerse mannetjes en ik was het enige kleine blonde blanke meisje in de zaal. Nog steeds was ik verbaasd dat er geen Ping Pong tafel stond. DIT VIND JE OOK LEUK: NICK (30) 'MIJN VRIENDEN DEDEN AANGIFTE VAN VERMISSING Toen de ‘show’ begon wist ik niet wat me overkwam, ik zat ineens op de eerste rij te kijken naar vrouwen die allerlei trucjes met hun punani konden! Van het openen van bierflesjes tot en ze konden met dartpijlen uit hun puni ballonnen kapotschieten. Helaas was de show al begonnen dus kon ik ook niet zomaar opstaan. De jongens naast me zagen de shock in mijn ogen toen ik al deze dingen zag en genoten natuurlijk volop. Ik heb ongeveer de hele show mijn handen voor mijn ogen gehouden. Je kan begrijpen, ik heb daarna drie nachten lang niet geslapen."
Heb je ook een extreem gênant reisverhaal dat je wilt delen? Mail ons! DIT VIND JE OOK LEUK: NICK (30) 10 x DE LEUKSTE KIJKTIPS VOOR REISLIEFHEBBERS